Vi skal bruge hinanden bedre

Vi er en del af verdens største ungdomsbevægelse. Vi har en stærk landsorganisation. Vi har mange spændende initiativer lokalt. Alt dette skal vi bruge og sammen bringe i spil for at skabe endnu flere aktiviteter og fællesskaber til gavn for børn og unge. Vi tror på endnu bedre sammenhæng, mere inspiration og masser af fornyet liv over hele landet.

Det starter på Landsmødet

På Landsmødet bliver demokratiet levende. Vi skal bl.a. vedtage vores toårsmål, som erstatter vores tidligere toårige strategier. Arbejdet med at omsætte målene lokalt starter allerede på Landsmødet. Vi har sat tid af til det i programmet – og vi kommer til at gøre det i et inspirerende fællesskab. Alle foreninger kommer derfor hjem med et konkret arbejdsredskab til de næste to år. Derfor er det vigtigt, at alle foreninger er godt repræsenteret

Vi er afhængige af og forpligtede på hinanden. Vi har en fælles vision og konkrete fælles opgaver de kommende år. Det vil vi på Landsmødet fejre og styrke. Kun i fællesskab kan vi opfylde KFUM og KFUK’s vision.

Vi sætter sammen godt fra land, når vi mødes til Landsmøde i november.

 

lm19_handbook_lowres-pdfSe Landsmøde-guide - del 1