Lørdag eftermiddag deltager du i ét af nedenstående boosts.

 

Mike Cuthbert, YMCA South Africa

fullsizeoutput_2962.jpeg

Svar på lokale behov

I YMCA South Africa arbejder de efter devisen, at YMCA altid må svare på lokale behov. Mike Cuthbert er Development Director i YMCA South Africa, og han vil med sine mange års erfaringer i bevægelsen inspirere os med, hvordan YMCA South Africa arbejder med at være relevant i forhold til lokale behov. I Sydafrika er baggrunden, at YMCA er en bevægelse i et samfund, der er præget af store forandringer og udfordringer fra årene med apartheid. Mike vil dele sine overvejelser om, hvordan youth empowerment er dén indsats, der skal til for at skabe en bæredygtig udvikling – lokalt, nationalt og organisatorisk.

Udover at blive top-inspireret til at være en relevant lokal forening, har du på dette boost også mulighed for at møde en vigtig international partner, der udgør 1/3 af det nye internationale samarbejde, som lanceres på landsmødet.

Foregår i Auditoriet

Rasmus Anker Rysgaard, VOSTOK kommunikation

image (2).png

Hvad siger foreningensbygningen?

I stil med TV-programmet "Kender du typen?" går Rasmus på opdagelse i tre foreningsbygninger. Han viser hvad han støder på - og hvad det kommunikerer.

For hvad signalerer foreningsbygningen i byrummet? Viser vi det, vi gerne vil, til forbipasserende? Kan udenforstående gennemskue, hvad der foregår i husene? Hvad sker der, når man træder ind ad døren?

Rasmus har 15 års erfaring med kommunikation og rådgivning i det private erhvervsliv, kulturbranchen og den frie skolesektor. 

Foregår i Sal DE.

Thomas Ravn-Pedersen, Verdens bedste nyheder

DSC_0141_digital.jpg

Hvordan kan Verdensmålene inspirere os?

FN har vedtaget 17 Verdensmål, og Thomas vil introducere dem. Bl.a. vil der blive givet en forbindelse mellem kristendom og de fælles globale mål.

Verdensmålene udfordrer både i øst og vest, nord og syd, og vil dermed i de kommende år være ramme for fælles handling.

Der vil blive givet eksempler på, hvordan man kan arbejde med Verdensmålene lokalt, og hvordan de kan være en brugbar ramme for nye aktiviteter.

Thomas er direktør i Verdens Bedste Nyheder og har bl.a. en fortid i Folkekirkens Nødhjælp. 

Foregår i Sal ABC.